Szállás Fonyód, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Somogy megye » Fonyód  

Zöldkert Vendéglő

  • Zöldkert Vendéglő, Fonyód

Elérhetőségi adatok
Fonyód, Thököly u. 75.
info@vsliget.hu
Web: http://www.vsliget.hu/zoldkert.html
  Szállásfoglalás a környéken »
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

Vendéglős pályafutásunk 1992-ben kezdődött a Torony Vendéglő nyitásával, melynek két tulajdonosa Varga János és Schäfer Péter volt. Sok évig sikeresen vitték együtt az éttermet és az építőipart, ezért idővel bővítésekre is volt szükség. Sajnálatos módon 2012-ben ez az együttműködés véget ért, elhunyt Varga János, A Torony Vendéglőt egyik gyermeke vette át, mi pedig új fába vágtuk a fejszénket.

2013. május elején megnyitjuk Zöldkert Vendéglőnket a már korábban is a cég tulajdonában lévő Ligeti Üdülőpark területén. A régi személyzet nagy része velünk együtt költözik, így a már megszokott minőséget kínálhatjuk kedves vendégeinknek. A vendéglő közel 100 férőhelyes, így kisebb rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. A későbbiekben további bővítések tervben vannak.

A Zöldkert Vendéglő gyönyörű, csendes helyen helyezkedik el, üdülőparkunk „zöld szívében”. Kínálunk menüs és a’ la carte-os étkezést is, az üdülő vendégeinknek és a betérő vendégeknek egyaránt.

Májustól szeptemberig várjuk Önöket, rendezvényeket ezen nyitva tartáson kívül is vállalunk.

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@vsliget.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

A megye további kiemelt ajánlatai

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben