Szállás Fonyód, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Somogy megye » Fonyód  

Torony Étterem

  • Torony Étterem, Fonyód

  • Torony Étterem, Fonyód (2.kép)

Éttermünk 1991-óta családi vállalkozásként működik. A tágas, közel 100 gépjármű - köztük buszok - befogadására alkalmas parkoló könnyíti meg vendégeink érkezését.

Éttermünk, három helyiséggel rendelkezik, így lehetőség nyílik kisebb-nagyobb rendezvények (konferenciák, születés- és névnapok, osztálytalálkozók) lebonyolítására.
A klimatizált különtermünkben egy nagy képernyős LCD televíziót tudunk biztosítani, melyhez számítógép csatlakoztatható. Ezen kívül évszaknak megfelelően választhatják a hozzánk betérők szellős, virágos teraszainkat.

Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink a lehető legideálisabb környezetben, minél szélesebb kínálatból választhassanak, ezért étlapunkon a tradicionális magyar ízekkel egyetemben közel 100 féle ízvilággal kedveskedünk az idelátogatóknak. Házunk speciális ajánlata a ropogós kacsasült és a porhanyósra sütött csülök.

A legkisebbekre is gondoltunk: jó idő esetére játszóteret alakítottunk ki számukra csúszdákkal, hintákkal, és homokozóval. A környékre látogató turistákon kívül szeretnénk a helyi lakosoknak is kedveskedni kínálatunkkal. Továbbá borkóstolókkal és egyéb, az évszaknak, ünnepeknek megfelelő hangulatos estékkel tesszük színesebbé az itt töltött időt.

Mikor? Hétfő Zárva
Kedd Zárva
Szerda 11:00-22:00
Csütörtök 11:00-22:00
Péntek 11:00-22:00
Szombat 11:00-22:00
Vasárnap 11:00-22:00

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@toronyetterem.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

A megye további kiemelt ajánlatai

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben